Reiki voor honden

Honden hebben net als mensen een energetisch lichaam. Een hond die uit balans is, heeft minder energie en een lager lichaamsbewustzijn. Fysieke klachten, afwijkend gedrag en emotionele klachten kunnen het gevolg zijn. De Hondenmasseur biedt Reikibehandelingen aan, om een hond op energetische wijze weer in evenwicht te laten komen.

  • Voorbeelden fysieke klachten: haaruitval, jeuk, voedselallergie, maagklachten, meer of minder slapen
  • Voorbeelden afwijkend gedrag: meer blaffen dan normaal, minder sociaal in een groep, eerder grommen
  • Voorbeelden emotionele klachten: onzekerheid, nervositeit, angstgedrag, naar binnen keren (lager omgevingsbewustzijn), spontaan schrikken

Belangrijk is dat de dierenarts bij een vermoeden van een lichamelijke oorzaak, altijd de eerste lijn van zorg is.

Bij een Reikibehandeling behandelt Anja, Reiki Master, de hond staand of liggend door middel van handoplegging. Met een bodyscan met de handen komen punten in het lichaam naar voren die meer of minder energie nodig hebben. Door Reiki geeft Anja de levensenergie door aan de hond. Ook het zelfgenezend vermogen krijgt een impuls.

Honden kunnen aangeven of ze uit balans zijn. Het energiebewustzijn van honden is hoog. Ondanks dat het hen aan woorden ontbreekt, kunnen zij tonen dat ze niet lekker in hun vel zitten. Het bijzondere is dat honden over het algemeen goed en in korte tijd op een energetische behandeling reageren.

Voor een Reikibehandeling gelden een aantal contra-indicaties.

Baasjes die oog hebben voor het energieniveau van de hond, kunnen klachten voorkomen met een periodieke Reikibehandeling. En belangrijker nog, elke dag genieten van een hond die zichzelf is! De Reikibehandeling kan bij uitstek met een Bach Bloesem-behandeling worden gecombineerd.

U bent als eigenaar altijd bij een behandeling aanwezig. Het is ook mogelijk om een behandeling op afstand te doen voor uw hond.
Reiki_DeHondenmasseur_behandeling_honden