Over De Hondenmasseur

Anja_ScottyVanuit mijn liefde voor honden en interesse in massage, Reiki en Bach bloesem, ben ik Praktijk De Hondenmasseur gestart.

Honden zijn prachtige dieren, en ik geniet ervan als zij lekker in hun vel zitten. Zelf kijk ik elke ochtend weer uit naar het moment dat onze labrador mij kwispelend staat te begroeten en zin heeft om de dag te beginnen!

Tijdens mijn praktijkopleiding bij Kynotouch (Dorst) heb ik mogen ervaren welke positieve effecten hondenmassage heeft voor ontspanning, gedrag en de balans tussen geest en lichaam. Als Reiki Master en gecertificeerd Bach Bloesemtherapeut bied ik ook Reiki behandelingen en Bach Bloesemtherapie om een hond meer balans te geven.

De behandelingen vinden plaats aan huis. Tijdens de kennismaking bespreken we samen de vraag en maak ik graag kennis met de hond(en).

Het werkgebied van De Hondenmasseur is Zuid-Holland, Zeeland, Noord-Brabant, Utrecht en Noord-Holland. Woon je in een andere provincie, en je wil graag dat ik je hond(en) ga behandelen, neem dan ook contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Op deze website vind je uitgebreide informatie over Hondenmassage, Reiki en Bach Bloesem. Of volg De Hondenmasseur op Facebook en je bent altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws en leuke acties!

Ik nodig jou en je hond(en) graag uit voor een kennismaking!

Anja
Praktijk De Hondenmasseur

Lanu_knuffel

 

 

 


Comments are closed