Massagesessie

Een goed begin is het halve werk. Zorgvuldigheid en persoonlijke aandacht staat bij De Hondenmasseur voorop. Voorafgaand aan elke eerste massagesessie van De Hondenmasseur, vindt dan ook een uitgebreide kennismaking plaats met de hond(en) en eigenaar tijdens een consult >>

Bij elke volgende massagesessie(s) kunnen we vrijwel meteen aan de massage beginnen. De massagesessie duurt ca. 45 minuten. Daarin ontvangt de hond een massage volgens de Kynotouch methode.

Wilt u puur een ontspanningsmassage boeken voor uw hond, en is er géén sprake van een lichaamsgerichte en/of gedragsgerichte behoefte, dan kan een korte intake volstaan. Het tarief dat geldt voor een pure ontspanningsmassage, vindt u in de Tarievenlijst onder “Massagesessie”.

Is er sprake van een algehele contra-indicaties, en is een massage niet mogelijk, dan biedt De Hondenmasseur een sessie Bewust Aanraken.

Een uitgebreid vervolgconsult vindt altijd plaats in overleg, bijvoorbeeld als de hond een ingreep heeft gehad of als er een verandering is in de gezondheidssituatie van de hond. Dan kan het wenselijk zijn om de massagesessie(s) aan te passen aan de nieuwe omstandigheden.