De Hondenmasseur op HumAnimal Event 3 & 4 mei

Logo_01HumAnimal Event op zaterdag 3 & zondag 4 mei a.s. is hét evenement voor mens & dier. Met een veelzijdig programma over voeding, gezondheid en gedrag.

Onderwerpen en programma
Op pad met de hondenwandeling, demonstraties, workshops, lezingen, voor elk wat wils! Wil je meer weten over obedience, agility, voeding, gezondheid en welzijn van je hond? Dan is HumAnimal Event hét evenement voor jou. En wat dacht je van een demonstratie met Friese paarden en een optreden van zangeres Cheyenne den Heijer? En last, but not least, hondenmassage, Reiki en Bach Bloesem therapie. Kortom, een veelzijdige dag voor de hondenliefhebber!

Stand en lezing “Hondenmassage: ontspanning, gezondheid & gedrag”
Ook Praktijk De Hondenmasseur is aanwezig met een stand op zaterdag tot 12.30 uur en op zondag de gehele dag. Kom langs en je maakt kans op mooie prijzen, waaronder een Super Anja_DeHondenmasseurHondenpakket en natuurlijk gratis hondenmassages! Op zondag 4 mei om 16.00 uur kun je de lezing “Hondenmassage: ontspanning, gezondheid & gedrag” door Anja, hondenmasseur bijwonen. Inschrijven voor de workshops en lezingen? Klik hier voor het aanmeldingsformulier >

Kinderen welkom!
Voor de kinderen is er een uitgebreid programma waar ze aan deel kunnen nemen. Op het terrein bevindt zich onder andere een groot springkussen, er kan onder begeleiding een ponyritje worden gemaakt en er kan deelgenomen worden aan een speurtocht.

Meer weten?
Kom dan op zaterdag 3 en zodag 4 mei a.s. naar Manege Lansbergen, Bergweg-Zuid 135 Bergschenhoek.
Het volledige programma vind je op de website van HumAnimal Event 2014 >

Tot ziens op het HumAnimal Event 2014!

HumAnimalevent_2014_DeHondenmasseur

 

Fotoverslag van HumAnimal Event 2014:

Het HumAnimal Event 2014 was ook voor Praktijk De Hondenmasseur een prachtige happening. Er was veel belangstelling voor hondenmassage onder de bezoekers. De sfeer was gezellig, het weer zat mee (zonneschijn!), leuke contacten gelegd met de mede-standhouders én vooral ook genoten van de ontmoetingen met de honden & hun baasjes:
foto 1-1

 

2014-05-03 13.45.59

 


Comments are closed